Briose umplute cu carnati

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2011 | 10537 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150g faina
  • 150g malai
  • 30g cascaval ras
  • 1/2 plic praf de copt
  • 2oua
  • 250ml lapte
  • 3carnati picanti
  • 2linguri ulei
  • piper,nucsoara
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose umplute cu carnati:

Carnatii se prajesc in ulei,se scot,se taie rondele si se lasa pe o farfurie;

ouale batute cu piper,nucsoara,amestecate cu lapte,faina,malai si praf de copt iar la urma cascavalul ras;

in fiecare forma de briosa se pune cate o lingurita de aluat,1-2 rondele de carnati si se acopera cu alta lingurita de aluat;

se coc 30min si se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose umplute cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ton si masline